Skip to main content
CUC 2024

Cijeli program »

Kako ojačati vrednovanje u obrazovanju

Zaronite u budućnost obrazovanja s našom radionicom o ključnim promjenama u e-Dnevniku! Otkrijte kako jasno definirani odgojno-obrazovni ishodi, postavljanje kriterija za njihovo usvajanje te njihova integracija u digitalni sustav e-Dnevnika donose revolucionarne promjene u pristupu vrednovanju učenika. Saznajte kako ova inovativna transformacija ne samo što omogućava kriterijsko vrednovanje učenika, već potiče njihov napredak na jedinstven i motivirajući način smanjujući potrebu za normativnim pristupima. Pridružite nam se na radionici o oblikovanju budućnosti obrazovanja kroz implementaciju ishoda u e-Dnevniku te zajedno stvarajmo dinamično okruženje koje će vas inspirirati da aktivno sudjelujete u ovom pozitivnom pomaku.

Ciljana grupa: Nastavnici

Potrebna predznanja: iskustvo u poučavanju, poznavanje koncepta formativnog vrednovanja

Broj sudionika: 25

Uvjeti za sudjelovanje na radionici: 

Matea Malčić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Matea Malčić zaposlena je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET u Službi za upravljanje podacima u Sektoru nacionalnih servisa i podrške. Završila je Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu te je po zanimanju nastavnica matematike. Radila je kao nastavnica matematike u osnovnoj školi, sudjelovala u aktivnostima vezanima uz projekt e-Upisi, a trenutno sudjeluje u aktivnostima vezanim uz projekt BrAIn te na razvoju informacijskog sustava za analitike učenja i rudarenje obrazovnih podataka, na implementaciji informacijskog sustava jezera podataka i analitičkih alata za potrebe analiza podataka u obrazovnom sustavu u RH.

Jurica Vratarić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Jurica Vratarić radi u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET na mjestu voditelja Službe za upravljanje podacima u Sektoru nacionalnih servisa i podrške. Uz formalno obrazovanje (Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer profesor fizike), profesionalno se usavršavao na tečajevima i stručnim programima usavršavanja iz područja programiranja poslovnih aplikacija, vođenja projekata, podrške korisnicima, komunikacijskih vještina, upravljanja uslugama IT-a (ITIL), organizacije i upravljanja procesom razvoja proizvoda (Agile, SCRUM), razvoja i izgradnje analitičkih informacijskih sustava.

Od većih projekata koje je vodio ili bio član tima izdvajaju se: uspostava Kontakt centra u CARNET-u (član tima, koordinacija), organizacija podrške korisnicima za CARNET-ove usluge i servise, organizacija podrške korisnicima za Državnu maturu i Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta, razvoj sustava e-Matica (vođenje i koordinacija timova), razvoj sustava e-Dnevnik (vođenje i koordinacija timova), uspostava i vođenje Centara potpore za sustav e-Matica, uspostava i vođenje Centara potpore za Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. U projektu e-Škole (pilot) bio je voditelj rezultata "Unaprijeđeni, transparentni i povezani poslovni i nastavni procesi škola" i zadužen za razvoj aplikacija i informacijskih sustava.

Kao voditelj projekta radio je na razvoju informacijskog sustava za analitike učenja i rudarenje obrazovnih podataka, te na implementaciji informacijskog sustava jezera podataka i analitičkih alata za potrebe analiza podataka u obrazovnom sustavu u RH.

U projektu e-Škole (faza 2) sudjelovao je, kao član tima ili voditelj projekta, u razvoju informacijskih sustava CARNET info, CARNET privatnost, CARNET id, CARNET data, CARNET sigma.

Vodtelj je elementa "Pametne preporuke" u projektu „Podrška primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju (BrAIn)“.

Petar Josipović
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Petar Josipović ima trinaest godina iskustva u CARNET-ovoj korisničkoj podršci za aplikacije u sustavu odgoja i obrazovanja. Od uspostave e-Dnevnika radi na koordinaciji svih aktivnosti vezanih uz aplikaciju. Od brige o pravnim i sigurnosnim aspektima, održavanja sustava, razvoja i testiranja novih funkcionalnosti te poslovima organizacije korisničke podrške. Održao je veći broj radionica i webinara na temu korištenja e-Dnevnika.

Marko Muhvić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Marko Muhvić zaposlen je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET u Službi za razvoj usluga u Sektoru računalne infrastrukture i servisa u e-Dnevnik timu. Trenutno radi kao dizajner vizualnog identiteta te korisničkog iskustva na e-Dnevniku za nastavnike i e-Dnevniku za učenike i roditelje.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2023 Zakon Group LLC