Skip to main content
CUC 2024

Cijeli program »

Adaptivno učenje uz umjetnu inteligenciju - Jučer, danas, sutra

Dosta nam je floskula! I dok nismo bili napredno adaptivni, nikad nismo bili kruti, a dok nismo bili umjetno, inteligentni smo (bar donekle) bili i prirodno. U suvremenom društvu, gdje “postoji alat za to” sve je AI i IoT, a 4.0 je industrija koju smatramo zastarjelom iako ju nismo još ni počeli primjenjivati, potrebno je možda malo stati na digitalnu loptu i popričati. Cilj ovog BoF-a je upravo to - sjediti u ugodnom društvu i vidjeti što, kako i zašto koristimo pri učenju i poučavanju. Pridružite nam se u razgovoru i podijelite vaša prijašnja iskustva te nove planove - adaptivno ili ne.

Cilj ovog BoF-a je potaknuti korisnike na zajedničko i kritičko razmišljanje o mogućnostima koje umjetna inteligencija otvara u vidu stvaranja istinski adaptivnog učenja. Adaptivno učenje nije novi pojam, no uz sve veće i jednostavnije mogućnosti integracije umjetne inteligencije u nastavu i obrazovanje, važno je istražiti i popričati o potrebama i načinima primjene

Ciljana grupa: Odgojno-obrazovni djelatnici osnovnih i srednjih škola, stručni suradnici (inkluzivnost, pedagozi, psiholozi...)

Potrebna predznanja: Nema

Broj sudionika: 

Uvjeti za sudjelovanje na radionici: 

Luka Bulian
CARNET
Croatia

Magistar ekonomije i sociologije, trenutačno završava doktorsku disertaciju iz potonjeg znanstvenog područja. Nakon uloga izvršnog istraživača pri Ipsos Puls-u, i asistenta na katedri za sociologiju pri FSB-u, krajem 2022. pridružuje se CARNET-ovom Sektoru za podršku obrazovanju. Trenutno radi u Službi za razvoj inteligentnih koncepata e-učenja.

Dora Jelaković
CARNET
Croatia

Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Marketing, a u CARNET-ovom Odjelu za podršku obrazovanju radi od listopada 2015. godine. U ljeto 2018. priključuje se timu e-Škole scenarija poučavanja i otada je aktivno bila uključena u sve procese vezane uz izradu scenarija poučavanja. Također, bila je zadužena za vođenje recenzenata digitalnih sadržaja. U lipnju 2023. godine priključuje se Odjelu za razvoj koncepata učenja gdje radi na razvoju i primjeni tehnologija e-učenja u obrazovanju, s posebnim naglaskom na alate umjetne inteligencije koji se primjenjuju ili se mogu primjenjivati za učenje i poučavanje.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2023 Zakon Group LLC