Skip to main content
CUC 2024

Cijeli program »

Mrežni izazovi STP-ova - jučer, danas, sutra

Tijekom prethodnog razdoblja CARNET je implementirao gotovo 40000 mrežnih uređaja u školama u Republici Hrvatskoj, a za poslove pružanja pomoći djelatnicima škola pri korištenju mreže osnivači su imenovali stručnjake za tehničku podršku. Kakva su bila očekivanja prije implementacije mrežne opreme, kakva je trenutno situacija na terenu, s kojim izazovima se susreću i kako CARNET može pomoći stručnjacima za tehničku podršku, samo su neka od pitanja za koje želimo dobiti, ali i dati odgovore u okviru BoF-a "Mrežni izazovi stručnjaka za tehničku podršku - jučer, danas, sutra".

Ciljana grupa: Stručnjaci tehničke podrške

Potrebna predznanja:
-

Broj sudionika: 

Uvjeti za sudjelovanje na radionici: 

Mirna Ljubić Tustonjić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Mirna Ljubić Tustonjić djelatnica je CARNET-a od 2016. godine. Voditeljica je Odjela za nadzorno-upravljačke sustave u Sektoru mrežne infrastrukture. Aktivno je sudjelovala na provedbi projekta e-Škole kao koordinator projektnih aktivnosti Sektora mrežne infrastrukture te voditeljica projekta razvoja aplikacije CARNET ctrl. Trenutno radi na projektima e-Sveučilišta i BrAIn. Članica je programskog odbora konferencije CUC 2024.

Lidija Jakovčić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Lidija Jakovčić djelatnica je CARNET-a od 2016. godine. Voditeljica je odjela Mrežni operativni centar u Sektoru mrežne infrastrukture. U ulozi koordinatorice i voditeljice, sudjelovala je u provedbi svih aktivnosti u izgradnji lokalnih mreža škola u okviru projekta e-Škole. Trenutno sudjeluje na projektu e-Sveučilišta i unaprjeđenju poslovnih procesa Mrežnog operativnog centra.

Patricia Pavlović
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Patricia Pavlović zaposlena je kao suradnica u Sektoru nacionalnih servisa i podrške. Svoj rad u CARNET-u započela je kao agentica na Helpdesku u timu za Podršku obrazovnom sustavu 2016. godine. 2019. godine nastavlja svoj angažman u projektnom timu e-Škole projekta. Patricia se u e-Škole projektu primarno bavila koordinacijom mrežnih projektnih aktivnosti što uključuje direktnu komunikaciju s kolegama iz mrežnog odjela, kolegama s Helpdeska, dobavljačima, osnivačima te direktno s korisnicima, odnosno školama. Od rujna 2023. voditeljica je mobilnih timova koji pružaju centralnu korisničku podršku za projekt e-Sveučilišta.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2023 Zakon Group LLC