Skip to main content
CUC 2024

Cijeli program »

Klikni ovdje za novi školski web!

Administrator resursa ulazi u mračni ured na kraju dugog hodnika. Već mjesecima ga mori pomisao o novoj web stranici za školu. Pritisak ravnatelja i kolega postaje sve veći, ali razumiju li oni stvarno koliko je to posla, koliko vremena već ulazi u održavanje stare web stranice? Vijesti na početnoj stranici se gomilaju, slike i dokumenti se samo množe - čini se da čak ni sada, ako bi krenuo raditi na novoj stranici, ne bi bio gotov do početka sljedeće školske godine. Sjeda za računalo, pritišće gumb za paljenje i pokušava smisliti što bi mogao biti prvi korak. Odakle uopće početi?

Zvuči poznato? Nemojte dopustiti da izrada web stranice za školu pokvari Vaše raspoloženje! Dođite na našu radionicu i zajedno ćemo započeti s izradom nove web stranice, odgovoriti na sva Vaša pitanja i otkriti Vam trikove za migraciju sadržaja!

Ciljana grupa: Administratori resursa osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj.

Potrebna predznanja: Osnovno poznavanje usluge CMS za škole.

Broj sudionika: 30

U slučaju da se ne uspijete prijaviti na navedenu radionicu, dođite sa svojim računalom i provjerite možete li ipak sudjelovati na radionici.

Uvjeti za sudjelovanje na radionici: 

Miroslav Ivančević
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET
Croatia

Miroslav Ivančević dipl.ing.rač., diplomirao na FER-u, predavač u Algebri, u CARNET-u zaposlen u RIS-u (računalna infrastruktura i servisi). Više od 20 godina iskustva, sudjelovao na mnogim CARNET projektima.

Martina Trutin
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET
Croatia

Martina Trutin, bacc.ing.el, diplomirala na FESB-u, zaposlena u CARNET-ovom Odjelu računalne infrastrukture i servisa. Ima iskustva rada na CARNET-ovom ServiceDesku-u i na razvoju usluge CMS za škole.

Iva Jug
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET
Croatia

Iva Jug, mag. psych., zaposlena u CARNET-ovom Odjelu računalne infrastrukture i servisa kao Tehnički projektni manager. Ima iskustvo rada na CARNET-ovom HelpDesk-u i ServiceDesk-u te na razvoju novih CARNET-ovih usluga.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2023 Zakon Group LLC