Skip to main content
CUC 2024

Cijeli program »

Nastavnici testiraju tehnologiju

CARNET u svom portfelju usluga korisnicima među ostalim nudi i e-Laboratorij, portal o digitalnim alatima, sustavima i aplikacijama za učenje I poučavanje. Ove godine CARNET započinje proces redizajna portala u čiji će rad u budućnosti puno više biti uključeni korisnici – nastavnici. Predavanje će predstaviti funkcionalnosti redizajnirane stranice i novi model suradnje s autorima, kao i uputiti poziv svim nastavnicima da podijele svoja iskustva i uključe se u rad e-Laboratorija.

Ciljana grupa: nastavnici, stručni suradnici

Potrebna predznanja: Predznanja nisu potrebna.

Broj sudionika: max 30

Uvjeti za sudjelovanje na radionici: 

Dragan Lakičević
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Dragan Lakićević zaposlenik je CARNET-ovog Ureda za komunikacije i član tima za unaprjeđenje korisničkog iskustva. Nakon sedamnaest godina rada u kreativnim agencijama, svoje iskustvo u marketingu i oglašavanju sada koristi za podizanje razine iskustva korisnika u obrazovnom sustavu. Posebni interes mu je pretvaranje rezultata istraživanja u relevantne usluge i proizvode koji olakšavaju život svojim korisnicima.

Nikolina Čujić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET

Nikolina Čujić zaposlena u CARNET-ovom Sektoru nacionalnih servisa i podrške, te se pridružila timu za unapređenje korisničkog iskustva. Dugi niz godina radila je u financijskom sektoru u svakodnevnom radu s klijentima. Nikolina je diplomirala na Međunarodnom sveučilištu Libertas i stekla titulu stručna specijalistica menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija.

Petra Premerl
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Petra Premerl radi u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET kao koordinatorica CARNET-ovog Sektora nacionalnih servisa i podrške i voditeljica Tima za unaprjeđenje korisničkog iskustva. Svoj rad u CARNET-u započinje 2008. godine kao članica organizacijskog tima konferencije za korisnike - CUC. Nakon pet godina postaje voditeljica CUC organizacijskog tima. Vodila je i organizaciju Suvremenih tehnologija u obrazovanju - STO. Tijekom rada u Uredu za administraciju i vođenje posebnih programa bila je zadužena za organizaciju ostalih CARNET-ovih događanja. U CARNET-ovom programu e-Škole bila je zamjenica voditeljice elementa Diseminacija i vidljivost, a u projektu Centar za naprednu računalnu zaštitu administratorica projekta. Od 2022. godine bavi se područjem korisničkog iskustva (UX) i načinima njegova unaprjeđenja. Aktivno sudjeluje u aktivnostima projekata BrAIn i e-Sveučilišta. Diplomirala je na Veleučilištu Vern’ i stekla titulu stručne specijalistice upravljanja poslovnim komunikacijama.

Marin Režić
CARNET
Croatia

Marin Režić stekao je zvanje magistra inženjera elektrotehnike na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku gdje je magistrirao 2013. godine. Završio je i Program za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu na Filozofskom fakultetu u Osijeku iste godine.

U CARNET-u radi od srpnja 2018. godine kao suradnik u Odjelu za podršku obrazovanju gdje sudjeluje u administraciji Moodle sustava, stvaranju sadržaja, kao i rješavanju korisničkih upita. Od 2022. godine radi kao Stručni suradnik te pored administracije Moodle sustava, radi kao voditelj i urednik portala e-Laboratoriji, gdje osim sadržaja, radi i na razvoju ove usluge. Piše upute za korištenje Moodle sustava, kao i recenzije drugih digitalnih alata za korištenje u nastavi i drugim procesima koji se održavaju u školi (izvannastavne aktivnosti, stručno usavršavanje nastavnika, određena područja poslovanja škole).

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2023 Zakon Group LLC