Skip to main content
CUC 2024

Cijeli program »

Ideje u akciji: radionica za unaprijeđenje CARNET sigme

Radionica će se fokusirati na uključivanje korisnika modula Urudžbenog zapisnika u proces unaprijeđenja aplikacije. Ova radionica ima za cilj stvaranje mosta između korisničkog iskustva i tehničkog tima kako bi zajednički oblikovali buduće nadogradnje sustava. Aplikacija i radionica, koja je specifično usmjerena na potrebe korisnika modula urudžbenog zapisnika, prijedlozima će postati funkcionalnija, intuitivnija i prilagođena stvarnim potrebama korisnika.

U tijeku radionice, korisnici će imati priliku podijeliti svoje sugestije, iskustva i prijedloge s voditeljima projekata. Otvorena razmjena ideja potaknut će kreativnu suradnju, a sudionici će imati priliku razgovarati o svojim potrebama, izazovima i željama vezanim uz korištenje aplikacije.

Aktivnosti radionice bit će usmjerene na identificiranje ključnih područja unapređenja, rješavanje potencijalnih poteškoća te zajedničko oblikovanje rješenja.

Ciljana grupa: Korisnici urudžbenog zapisnika (tajnici)

Potrebna predznanja: Potrebno je poznavanje CARNET sigma sustava i modula urudžbeni zapisnik.

Broj sudionika: 25

Uvjeti za sudjelovanje na radionici: 

Karla Lojen
Hrvatska akademska i istraživačka mreža
Croatia

Karla Lojen zaposlena je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET u službi "Centri potpore". Posjeduje višegodišnje iskustvo rada s korisnicima u sustavu obrazovanja.Posjeduje radno iskustvo kao podrška korisnicima na projektu, u obliku podrške obrazovnom sustavu, ali i kao terenska podrška. Trenutno radi kao voditelj projekata.

Petra Pandža
Hrvatska akademska i istraživačka mreža
Croatia

Petra Pandža zaposlena je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET u službi "Centri potpore". Ima iskustva u radu s korisnicima u sustavu obrazovanja, specifično rad s korisnicima vezano uz e-Škole projekt, a trenutno radi kao voditelj projekata.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2023 Zakon Group LLC